5 gânduri despre “Abecedar 1959

 1. Vă mulţumesc pentru dărnicia dumneavoastră! Şi mie îmi plac tare mult cărţile copilăriei, am şi eu un abecedar din 1963, dacă sunteţi interesat vă pot trimite câteva poze cu modificările care au apărut de la ediţia din 1959.

  Apreciază

  1. Eu mai am un Abecedar din 1868 scris chiar de marele povestitor Ion Creanga pe care il voi posta aici pe blog. Intentionez chiar sa imi fac un blog separat dedicat doar manualelor, de la Abecedar pana la cursuri de facultate sau postliceale, manuale din toate domeniile si stiintele si din toate epocile pe care le am eu in colectie. Puteti sa imi trimiteti acele poze cu Abecedarul dv.

   Apreciază

 2. VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!Doresc pe aceasta cale sa va felicit pentru amabilitatea si interesul desavarsit si de a depune efortul si osteneala muncii pentru cultura si educatie…traim intr-o lume care trece intr-o continua alunecare inspre analfabetism.VA FELICIT!!!!!!!!!!!!!Daca se poate sa trimite-ti si alte carti pdf(abecedare,atlase,etc) v-as fi fffffffffffff recunoscator…cu stima si respect

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s