Intenții și planuri pentru viitor

Am o mulțime foarte mare de intenții, planuri, proiecte și mai ales publicații care așteaptă să fie scanate și postate aici. De la Ziarul călătoriilor pe mare și pe uscat și până la anul 1989 sau chiar după, sute de reviste, broșuri, cărți, almanahuri vor fi scanate și postate pe blog, dar treaba asta îmi va lua ani de zile până la finalizare. O problemă mare ar fi timpul care nu îmi permite atât de mult să dedic acestui hobby frumos.

O altă mare problemă ar fi scannerul meu, care e format A 4 și nu permite scanarea revistelor și cărților mai mari de A 4. Îmi trebuie un scanner A 3 și nu știu cât timp va trece până voi reuși să gasesc unul. Dacă voi reuși atunci almanahurile și revistele de format mare vor putea fi scanate mai ușor. Acum reușesc totuși să scanez cu câte două expuneri per pagină, apoi urmează alte câteva etape până când revista este gata în întregime pentru postare. Cred că se poate vedea din revistele în format mai mare deja postate acest lucru. Nu știu de ce scannerul meu scanează în nuanțe diferite de culori jumătățile ale aceleași pagini, ca și când ar fi pagini din reviste diferite, una mai nouă, alta mai veche. Nu știu cum să modific setările astfel încât să scaneze în aceeași nuanță de culoare toate paginile din publicațiile vechi. Nici lipirea jumătăților de pagini nu e treabă ușoară și necesită multă migală astfel încât paginile să arate cât de cât estetic și să poată fi citite.

Eu am scanat deja multe coperte din ceea intenționez să postez din almanahuri, reviste, broșuri și cărți.  Vă voi prezenta aici câteva dintre ele până când vor scanate în întregime.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s