Am fost la Megastar, dar nu în Club !

Mărturisesc că nu prea îmi place rock-ul și nici hip-hop-ul, dar am avut ocazia să merg la finala Megastar din 2008, acolo unde solistul trupei Goodbye to Gravity (Andrei Găluț) care a cântat vineri seara, 30 Octombrie 2015, la clubul Colectiv, a avut primul succes din cariera sa și și-a câștigat primii fani. Încă de atunci genul lui preferat era rock-ul. Atunci cred că am luat un autograf de la el și cred că am făcut și o poză împreună. Acum se zbate pe un pat de spital între viață și moarte. Îi doresc să revină sănătos pe scenă și să continue să facă ce îi place cel mai mult, așa cum fac și eu pe blogul acesta. Asta e legătura mea cu ceea ce s-a întâmplat zilele trecute în București, în clubul ororilor.

S-a discutat mult despre vinovați, nevinovați, circumstanțe, solidaritate, eroi salvatori, drame familiale și cazuri sociale, oameni mutilați pe viață și fizic și sufletește. Aici nu mai le amintesc.

Cred că legea care guvernează societatea românească în ultimii 26 de ani este legea BANULUI. Cine știe să facă bani din orice, să vândă, să speculeze, să profite de pe urma lui este un om se succes. Și mai cred că altă lege care guvernează, în general, toată lumea din ziua de azi este: FOLOSEȘTE ȘI ARUNCĂ ! Trebuie să te folosești de bunuri ca să te simți bine, de oameni ca să obții ce ți-ai propus și apoi când nu mai sunt de folos, trebuie aruncate. Inclusiv oamenii. Din păcate, mai ales oamenii !  Ei nu contează, ci doar profitul și succesul financiar. Asta se întâmplă în cazul tuturor dramelor în  care oameni nevinovați pier în tot felul de accidente din cauze diverse în clădiri nesigure, pe șosele stricate etc.

Desigur că ce s-a întâmplat vineri seara face parte dintre cele mai mari catastrofe din ultimii 70 de ani, adică de după război, fiind depășit doar de cutremurul din 1977, Revoluția din 1989 și accidentul de avion de la Balotești din 1995 (la nivel de pierderi umane).

Dar cine își mai aduce aminte că în urmă cu exact 26 de ani, pe 1 noiembrie 1989, Mihaela Runceanu era asasinată la doar 34 de ani în plină forță creatoare și ascensiune muzicală ? Cu 2 zile mai înainte își lansase ultimul album muzical.

Respect suferința celor afectați, a celor care au pierdut pe cineva drag și SINCERE CONDOLEANȚE aparținătorilor celor decedați !

 P.S.: Din păcate 4 din cei 5 membri ai formației și iubita lui Andrei Găluț au decedat în următoarele zile din cauza arsurilor grave suferite pe corp și pe căile respiratorii. Dumnezeu să-i ierte !

2 gânduri despre “Am fost la Megastar, dar nu în Club !

    1. Finala respectiva a avut loc intr-unul din studiourile Prima TV, intrare din strada Dimitrie Pompeiu, vizavi de cladirea Feper in care lucram eu atunci, platforma industriala Pipera, in toamna anului 2008. Nu stiu exact cum se numea strada pe care era studioul, dar pe acolo sunt multe firme private si banci in prezent. Cred ca acolo se filma si emisiunea Cronica Carcotasilor, cel putin atunci. Acum nu stiu unde se filmeaza aceasta emisiune. Din juriul de atunci al emisiunii Megastar faceau parte Virgil Iantu, doamna Aura Urziceanu si cred ca Adi Despot, daca nu ma insel. Prezentatoarea emisiunii: Andreea Raicu. Prima editie a fost castigata de Catalin Josan, iar a doua de Andrei Galut, care acum este in suferinta si speram cu totii sa se faca bine. Inca de atunci genul lui preferat era rockul, desi era nevoit sa abordeze mai multe genuri pentru a putea merge cat mai departe in concurs si a castiga, in cele din urma. Lucrand acolo in apropiere de studio, mai treceam sa ii vad pe concurentii care veneau tot acolo la repetitii, am obtinut mai multe autografe de la finalisti si apoi la finala, de la membri din juriu.
      Stiu si alt studio al Prima TV, la Semanatoarea, unde am fost la 2 emisiuni Vrei sa fii miliardar, emisiune prezentata de Virgil Iantu. Acolo am reusit o data sa ma calific printre primii 10 concurenti care intrau la intrebarea fulger si care raspundea primul bine intra propriu-zis in concurs fata in fata cu Iantu.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s